PARTY!

LET'S

FEESTJES & PARTIJEN

DANSEN ENZO is een perfecte en betaalbare locatie voor allerlei gelegenheden zoals vergaderingen, verjaardagsfeesten, spelmiddagen, trouwerijen, jubilea, henna feesten, bruiloften en feesten met eigen catering bijvoorbeeld voor een andere cultuur, herdenkingsdiensten en condoleances. De grote zaal kan naar wens kleiner gemaakt worden voor kleinere feesten. Daarnaast leent onze zaal zich ook prima als oefenruimte voor bandjes en koren of kunnen er in onze vrije uurtjes andere groeps(sport)lessen worden gegeven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er is bij ons veel mogelijk!

Onze ruime zaal kan fraai gedecoreerd worden, passend bij elke gelegenheid en onze tarieven zijn zeer betaalbaar. Een feestje organiseren we al vanaf € 21,95 p.p. inclusief drankjes en hapjes.

 CORONA-PROOF FEESTJE? 

Dansen Enzo is een locatie waar u gewoon veilig terecht kunt voor uw feest. Onze grote en goed geventileerde zaal is in deze tijd geschikt voor 30 tot ongeveer 60 personen. Een feest bij ons in deze 'corona'tijd, heeft het voordeel dat u en uw gasten de enige zijn in het gebouw en er dus niemand anders rondloopt. We hebben ruime tafels gemaakt waar iedereen op gepaste afstand aan kan zitten. Bent u nieuwsgierig kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een feest met een tropisch tintje!
Volledig verzorgd feest
Disco Party!
Hindoestaans familie feest
Eigen muziek op je feest!
Henna feest
Gezellige bar
Henna feest
Vrijgezellen feestje
Organiseer samen met ons een hightea
Laat je eigen band komen!
Bruidsbeurs
Bruidsbeurs
Trouwerij
Trouwerij
Barruimte te huur voor workshops
Barruimte te huur voor workshops
Vivaldi Icetruck
Feest met Marsha & Friends